več

RVA je inovativna arhitekturna pisarna, ki jo je ustanovil arhitekt Robert Veselko. Diplomiral je leta 2005 na Tehniški Univerzi v Gradcu. Od leta 2007 deluje kot samostojni arhitekt. Je soustanovitelj Studia Birka in Mariborskega interesnega združenja arhitektov Mi.Za.

Pisarna v sodelovanju z različnimi skupinami in posamezniki deluje na področju arhitekture, urbanizma in oblikovanja. Naše delo temelji na trajnostnih načelih in socialni odgovornosti. Z vsakim projektom se odzovemo na specifičen lokalni kontekst ter potrebe naročnika in prostora. V naših projektih dajemo poseben pomen tesnemu sodelovanju z naročnikom, uporabi lokalnih materialov in rešitvam za smotrno uporabo energije. Mnogo naših projektov je cenovno dostopnih, ker globoko verjamemo, da dobra arhitektura ni razkošje, ampak proces, pri katerem s premišljenimi in pametnimi rešitvami iz manj izluščimo več.

Bivši in sedanji sodelavci od leta 2007: Veselin Zatezalo, Andrej Žižek, Kaja Pogačar, Ira Zorko, Miha Novina, Teja Kovač Lozar, Beno Masten, Lorenka Stropnik, Kristina Rakušček, Danijel Čelig, Blerim Lutolli

Vaš brskalnik je zastarel in več ni podprt. Prosimo prenesite si enega izmed modernih brskalnikov: firefox, chrome, internet explorer, opera, safari.